Nieuws van de Korenfederatie

De besturen van AKF en AMF zijn bijeen geweest.
Het comité Muziekfeest 2020 heeft  besloten om niet mee te doen aan de Culturele Pleinmarkt 2020.
Dat wil zeggen dat het de individuele koren en orkesten natuurlijk vrij staat om wel deel te nemen, maar dat wij als organiserend comité niet deelnemen met de door ons beoogde combinaties van koren en orkesten.

De reden voor dit besluit is dat de respons op de door ons georganiseerde speeddate zo gering is geweest dat daaruit slechts een enkele combinatie is ontstaan en daarmee de zin van ons gedroomde muziekfeest is weggevallen.

De leden van de Muziek federatie zullen eveneens worden geïnformeerd over ons besluit en er is  een brief aan het bestuur van de Culturele Pleinmarkt gezonden.

Deelnemende koren waren: New Relations, Muziek Theater Apeldoorn, Novum Canticum, Gelders Gemengd Koor.

Fried Zwerver-Bakker, Secretaris Apeldoornse Koren Federatie