Nieuws van de Korenfederatie

Culturele Pleinmarkt

Het bestuur van de Korenfederatie zal ook dit jaar aanwezig zijn tijdens de Culturele Pleinmarkt 2020.

In de kraam die wij zullen bemensen kunnen de koren hun papieren werving- en informatiemateriaal neerleggen. Zo kan het bestuur aan bezoekers van de Pleinmarkt hierop attenderen.

Samenwerking met de Muziekfederatie

Het comité Muziekfeest 2020 van de samenwerkende besturen van AKF en AMF heeft besloten om dit jaar niet als combinatie mee te doen aan de Culturele Pleinmarkt 2020.
Individuele koren en orkesten zijn natuurlijk vrij om individueel aan de Pleinmarkt deel te nemen en verschillende gezelschappen zullen zich daar presenteren.
Voor combinatie-optredens was de respons op de door ons georganiseerde speeddate zo gering dat daaruit slechts een enkele combinatie is ontstaan. Daarmee is de zin van ons gedroomde muziekfeest voor dit jaar weggevallen.
De deelnemende koren namens de AKF waren: New Relations, Muziek Theater Apeldoorn, Novum Canticum, Gelders Gemengd Koor.
Fried Zwerver-Bakker, Secretaris Apeldoornse Korenfederatie