Apeldoornse Koren- en Muziek Federatie

Samenwerking

De besturen van de AMF en AKF hebben met instemming van de leden van de twee federaties van gedachten gewisseld over mogelijke vormen van samenwerking tussen de werelden van de instrumentale muziek en de zangwereld.

We denken daarbij niet meteen aan een grootse evenementen, maar eerder aan een relatief kleinschalige gezamenlijke activiteit. De besturen realiseren zich ook dat samen door koor en orkest muziekstukken uitvoeren allerlei problemen meebrengt (geschikte muziek, gezamenlijke repetities) en gaan daarom in eerste instantie uit van gezamenlijke concerten. Als daarbij ook nog gezamenlijk gemusiceerd kan worden, is dat mooi meegenomen, maar het is geen uitgangspunt.

Speeddate 12 oktober

Gezien het succes van ons Muziekfeest in 2017 gaan de Apeldoornse Muziek Federatie en de Apeldoornse Koren Federatie voor 2020 een nieuwe editie opstarten. Met nieuwe inzichten en een verfrissende eigentijdse opzet. Thema van dit Muziekfeest 2020 is ♫♫SAMEN♫♫ .

De juiste datum is nog niet bekend maar zal in het najaar van 2020 worden. Om op tijd de stukken in te studeren gaan we wederom een speed-date organiseren. We hopen dat er veel orkesten en koren zullen inschrijven.
Zaterdag 12 oktober 2019 in Gebouw van Prins Bernard, Groenlingweg 21, 7331 EB Apeldoorn
Tijd van 9.30 uur – 12.30 uur

Inschrijven voor deze speed-date kan bij de secretaris van de Korenfederatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je als koor of orkest solo gaan, op dit Muziekfeest 2020, is dat ook mogelijk, opgeven voor 1 oktober 2019 en inschrijven op 12 oktober 2019. De speed-date is voor koor x orkest; koor x koor; orkest x orkest Namens de besturen

Fried Zwerver-Bakker, Secretaris Apeldoornse Koren Federatie