Vocalgroup ADD9

 • Repetielocatie

  het Theehuis, Zilverweg 32 te Apeldoorn

 • Repetiedag

  Dinsdagavond

 • Repetitietijd

  20:00 - 22:00 uur

 • Contactpersoon

  Wilco Stronks

 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Website

 • Telefoon

  06-22514160

 • Aantal leden

  13

 • Dirigent

  Wilco Stronks

Vocalgroup ADD9, deze kleine vocale groep zingt pittige 4- tot en met 6-stemmige vocale arrangementen gemaakt door Wilco Stronks van bijzondere popsongs o.a. Impossible (Nothing but thieves) en Uprising (Muse). 

Vocalgroup ADD9 is kleine ambitieuze vocalgroup in september 2018 gestart  o.l.v. Wilco Stronks. In de samenstelling Sopraan, Mezzo, Alt en Bariton met een maximale bezetting van 4 zangers/zangeressen per stemgroep zingen zij pittige arrangementen van de hand van hun dirigent. Naast a capella zingen, kunnen ze ook allen samen met eigen microfoon zingen waardoor er altijd een mooie professionele klank ontstaat. Natuurlijk altijd vol energie, geven zij naast intieme kleine optredens ook spetterende optredens als een echte showact.

Vocalgroup ADD9 vernoemd naar het favoriete akkoord van hun dirigent krijgt regelmatig vocal coaching van top coach Jeffrey Zuhdy  (oa Montezuma’s Revenge, Intermezzo en The Soul of Motown)

Momenteel bestaat Vocalgroup ADD9 uit 13 zingende koorleden.

Vocalgroup ADD9 repeteert op de dinsdagavond in het Theehuis, Zilverweg 32 te Apeldoorn en staat onder leiding van Apeldoorner Wilco Stronks, dirigent van meerdere koren in de regio


Dit overdagkoor repeteert iedere week op de dinsdagmiddag van 13.15-15.15 in het Theehuis, Zilverweg 32 te Apeldoorn. Onder leiding dirigent/pianist Wilco Stronks zingen zij de mooiste evegreens van de jaren 60 tot nu.

Niet al te moeilijke arrangementen worden er iedere week gezongen. De hits zingen ze in het Nederlands, Engels, maar ook in het Duits, Frans, Spaans & Italiaans.

Er zijn geen toelatingseisen voor dit koor. Vooral mannen zijn (zoals bij iedere koor) extra van harte welkom.

Bij Zoetgevooisd is naast het zingen de gezelligheid ook een belangrijk punt en staat onder leiding van Apeldoorner Wilco Stronks, dirigent van meerdere koren in de regio.

Apeldoornse Korenfederatie

Het bestuur werkt graag aan het promoten van de koormuziek in de gemeente Apeldoorn en het bieden van service aan de aangesloten zangkoren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


©

All rights reserved. Powered by Studio Eric Paap.